آسیب عصبی و مشکلات گردش خون در بیماران مبتلا به بیماری پای دیابتی ایجاد می شود. برای جلوگیری از ایجاد پای دیابتی 10 پیشنهاد به بیماران دیابتی پیشنهاد می شود. “از انداختن پا روی پا و چهار زانو نشستن خودداری کنید” ، زیرا این امر باعث اختلال در گردش خون می شود.
دیابت که در جهان روز به روز در حال افزایش است ، بر روی کل سیستم بدن تأثیر منفی می گذارد ، همچنین باعث برخی اختلالات در پا می شود. “اگر علائمی مانند از دست دادن احساس ، بی حسی ، سوزش ، سرد شدن ، تغییر رنگ ، کبودی ، درد و سوزن سوزن شدن در پای بیماران دیابتی وجود داشته باشد ، ممکن است دیابت بر روی اعصاب پا تأثیر گذاشته باشد. در این حالت باید اقدامات احتیاطی انجام شود. بیماران دیابتی باید بیشتر از یک فرد سالم به سلامت پا توجه داشته باشند. “باید از سلامت پا محافظت کنند”
بیماری پای دیابتی ، که با عنوان ایجاد زخم مزمن در پا به دلیل دیابت یا کنترل نکردن قند خون تعریف می شود ، ممکن است منجر به آسیب عصبی و التهاب عروقی شود. مراقبت از ناخن در این گروه از بیماران بسیار مهم است. بیماران باید هر روز ناخن های خود را بررسی کنند. باید هر روز از نظر تورم و قرمزی اطراف ناخن بررسی شود. بیماران با مشکلات پای دیابتی نیز باید در انتخاب جوراب دقت کنند. جوراب های درز دار و بزرگ را توصیه نمی کنیم. جوراب های نخی باید ترجیح داده شود. باید توجه داشت که جوراب ها هر روز عوض شوند.
بیماران به دلیل اپیدمی ویروس کرونا نمی توانند برای مدت طولانی به متخصص مراجعه کنند که در نتیجه موارد زخم پای دیابتی افزایش یافته است. با فرا رسیدن ماه های تابستان ، بیماران دیابتی باید توجه بیشتری به مراقبت از پا داشته باشند. اول از همه ، بیماران نباید هنگام استراحت پاهای خود را آویزان کنند. قرار دادن بالش نرم در حالت نشسته یا دراز کردن پاها از تورم پا جلوگیری می کند. جوراب ها نیز بسیار مهم هستند. باید پنبه ای و سفید رنگ باشد. زیرا ترشح فقط از این طریق قابل مشاهده است.
ناخن های پای بیماران دیابتی را قطعاً باید کسی که بینایی خوبی دارد کوتاه کند. ناخن های پای بیماران دیابتی باید صاف کوتاه شوند. هنگام کوتاه کردن ناخن ها ، در صورت امکان ، باید از قیچی مخصوص ناخن برای بیماران دیابتی استفاده شود ، در صورت عدم امکان ، باید دقت شود که کمی بلند و صاف کوتاه شود.
کفش های تازه خریداری شده نباید بیش از 2 ساعت در روز پوشیده شوند. بیماران دیابتی باید مراقب باشند کفش های جدید خود را 1 سایز بزرگ تر خریداری کنند و بیش از 2 ساعت آن را نپوشند. اگر قرار است کفشی که مدت زمان طولانی است پوشیده نشده دوباره پوشیده شود، اطمینان حاصل کنید که پاها متورم نیستند و باید فاصله بسیار کمی بین پا و کفش وجود داشته باشد. از آنجا که در این اپیدمی بسیاری از بیماران در خانه می مانند و بیرون نمی روند ، ممکن است در این دوره پاهای آنها نیز متورم شده باشد. به همین دلیل ، هنگام بیرون رفتن او باید قبل از پوشیدن کفش به این موارد توجه کند. در این بیماران تمایل به خشکی و ترک پوست پا نیز وجود دارد ، زیرا اختلالات تعریق دارند. به همین دلیل ، باید مرتباً با محصولی که مورد تأیید وزارت بهداشت است پاها مرطوب شود. زیرا وقتی پوست پا ترک می خورد ، ورود قارچ ها یا باکتری ها بسیار آسان می شود. محصولات مناسب برای پای دیابتی وجود دارد. دقت در استفاده از آنها مهم است.